Hvordan kan du betale

Alle våre priser er inklusive merverdiavgift dersom ikke annet er oppgitt, men eksklusiv frakt og betalingskostnader. Prisene er oppgitt i norske kroner og vi har ingen skjulte gebyrer eller kostnader. På grunn av endringer i innkjøpspriser og valutakurser kan våre priser forandre seg. Slike endringer har ingen tilbakevirkende kraft.
Vi tar forbehold om skrive- og prisfeil i vår nettbutikk.
Robito bruker Paypal betalingsløsning.

Angrefrist

Angrefrist er på 14 dager. Angrerett av kjøp på varer (angrerettloven) Denne informasjonen gjelder kun ved kjøp av varer. For kjøp av tjenester gjelder andre regler. Loven gjelder forbrukerkjøp, det vil si at varen er til personlig bruk for kjøperen, hans husstand eller omgangskrets. Selger må være næringsdrivende. Angrerettloven gjelder for alle avtaler om kjøp av varer som er inngått utenfor fast utsalgssted eller via fjernsalg. Loven gjelder også kjøp av ting som skal lages eller produseres etter kjøperens behov. (tilvirkningskjøp)

Garanti/reklamasjon

Reklamasjonsretten som følger av forbrukerkjøpsloven gir deg rett til å klage på mangler ved en vare innen en bestemt tidsfrist. I utgangspunktet har du to års reklamasjonsrett, men dersom produktet er ment å vare vesentlig lenger enn to år, kan du klage i inntil fem år. Dette vil gjelde for eksempel TV, PC og mobiltelefon.
En garanti er noe produsenten eller selgeren kan velge å gi deg. Garantien skal gi deg noe mer enn det du allerede har krav på etter loven – enten i tid eller omfang.

Innsending

Innsending av reparasjonsobjekt skjer ved at kunden selv pakker og poster reparasjonsobjektet og dermed står ansvarlig for fraktkostnad og eventuelle skader under postgang dersom dette ansvaret ikke overtas av Posten (kun ved tjenester som Smartpost etc.)

Reparasjon

Robito reparerer innsendt eller innlevert produkt i henhold til de anvisningene kunden gir. Dersom det skulle fremkomme ytterligere skader som må utbedres for at reparasjonsobjektet skal få en normal funksjonsverdi vil kunden bli informert om dette og eventuelt utbedret av ut i fra kundens avgjørelse.

Retur

Alle forsendelser går som servicepakke med forsikring og sporingsnummer. Returfrakt belastes kunde dersom ikke annet er avtalt

Salgsbetingelser

Reklamasjon må skje innen 8 dager fra leveringsdato.
Ved for sen betaling av faktura påløper det gebyrer og renter etter statens satser.

Om Robito.no

Robito AS ble etablert i 1977 av Fred Anton Maier, Odd Kamfjord og Kjell Almenning.

De 2 første årene het firmaet Fred A Maier Sport, men byttet siden navn til Robito AS, da Fred A. Maier og Odd Kamfjord trakk seg fra driften.

Siden dette har Robito AS vært skøyteleverandør nr 1 i Norge, og har Viking (NED), Zandstra(NED), Powerslide (D) og Chriss (IT) som sine største hovedleverandører.

Robito AS har i årenes løp utvidet sitt sortiment med rulleskøyter, skateboards og sparkesykler m.m. Vi er generalimportør i Norge for Chriss fottøy og Powerslides fritidsartikler.  Vi i Robito ønsker kun å levere produkter av av beste kvalitet for å sikre kunden en god opplevelse ved bruk av våre produkter.

Velkommen til en hyggelig handel – gi oss gjerne tilbakemelding om det er noe du savner!

Kontakt informasjon

Robito as
916083033 MVA
Postadresse: Fossanveien 730, 3175 Ramnes
Besøksadresse: Skolmar 12, 3232 Sandefjord
[email protected]
+47 951 55 488